Jo parin päivän ajan on vähän väliä satanut kaatamalla lunta, paistanut aurinko tai sitten molempia yhtäaikaa kuten tässä likaisen ikkunan läpi napatusta kuvasta näkyy. Nämä lumikuurot havaitsee sisältäkäsin helposti vaikkei ikkunasta näkisikään kun ensin tulee ihan pimeää ja on pakko sytyttää valot, sitten alkaa ropina (ihan samoin kuin kesän rankkasateissa) ja tulee katsottua pihalle. Ja ihan pienen hetken päästä paistaa taas aurinko ja täytyy laskea kaihdin ja sammuttaa valot... Pilvetkin näyttävät ihan selvästi semmoisilta kumpukuuropilviltä, että en yhtään ihmettelisi vaikka ukkonenkin jyrähtäisi.

1414053.jpg

Olen lueskellut puutarhaimmeisten blogeja ja havainnut taas jääneeni kylvökelkasta. Kehtaako tässä edes tunnustaa, että itsellä on kylvettynä ainoastaan kahta sorttia chiliä, eivätkä nekään ole vielä edes itäneet. Onneksi on suoraan maalle kylvettäviä lajeja tai miniköhän maahan ne edes ajattelisin saavani mahtumaan, kun maasta muutenkin on tässä nyppylän päällä huutava pula.

Ehkäpä tänä kesänä yritän satsata enemmän astioihin laitettaviin yksivuotisiin kukkijoihin ja saada sillä vihreyttä ja kukintaa kallioiden keskelle. Helpot suosikkini eli kranssit ja hajuherneet ehtii varmaan ensi kuussakin vielä kylvää. Tai osan olen tainnut kylvää suoraan uloskin. En ole myöskään sortunut vielä yhteenkään siemenpussin ostoon, paria vain kaupassa hipelöinyt.

Anopilta sain Viherpiha -lehtiä, niistä yritän nyt imeä jotain vaikutteita ja inspiraatiota. Ja pitäisi jokin uusi risujuttukin taas pihaan kehitellä kun on nuo koivutkin tuossa vielä levällään. Pirteää maaliskuun loppua! Ensi kuun alkuun onkin heti luvattu mukavaa säätä eli tänne jo kymmentä astetta plussaa :D