Kyllä ruohonleikkuri on ihmeellinen härveli. Sillä saa monilajisesta vihreästä "massasta" hetkessä jonkinmoisen vihreän alustan. En nyt puhu kylvetystä nurmikosta, mutta ehkä leikattu ruohikko voisi olla lähellä sitä mitä meiltä kallion väleistä löytyy. Ihme kyllä ukkokulta sai "jontikan" ilman taisteluja talven jäljiltä käyntiinkin. Sitä vain ihmettelen, että peli on vasta 6 vuotta vanha, mutta aika romu jo. On sillä tosin moneen kiveen ja juureen törmätty. Trimmerikin täytyy vielä kaivaa esiin, kun on tullut näitä pieniä kivimuureja tehtyä ja niiden juureen ei leikkurilla pääse.

Minä jatkoin kitkentää aina siellä missä satuin kulkemaan. Istuttelin vähän kesäkukkien taimia risutuoliin ja pyörän etukoriin. Sain ukkokullan vanhat kontiotkin käyttööni. Niihin tungin ensin kiviä ja sitten multaa. Perään maahumalaa ja pikkukukkaiset petuniat. Saapas nähdä miten alkaa (hienhajussa) kukoistaa.

Allasprojektikin eteni hieman, mutta allas on edelleen niin ruokottoman näköinen, ettei siitä oikein kuvaa tohdi laittaa, mutta tässä vähän puron toista reunaa. Etualan viime syksynä laitetut, muistaakseni Negrita tulppaanit avasivat kukkansa eilen. Näistä tykkään. Mahtavatko vain nämäkin olla niitä "yksivuotisia"?

96721.jpg