Olin tänään "penttiläisten" (=puutarha.netin keskustelijoiden) taimivaihtotapaamisessa. Oli hauska nähdä kasvoja nimimerkkien takana. Taimet vaihtoivat omistajia ja emäntä tarjosi kahvipöydän herkkuja. Jos oli itselläkin jotain viemistä, niin...

103577.jpg

... tuomisia oli vähintäänkin yhtä paljon, ettei vielä enemmän. Kaikkea ihanaa mm. kuutamopenkkiin, kuten valkokukallista lehtoakilleijaa, tarhakalliokieloa, tarhajalomalvaa, tähtiputkea, lehtosinilatvaa ja jotain pientä orvokkia. Yrttejä mm. oreganoa, ranskalaista rakuunaa, piparminttua ja iisoppia. Maa-artisokkaakin saan nyt kokeilla. Kultapalloakin sain syksyn väriläiskäksi. Sitten "pelastin" kompostilta myös mm. kanadanpiiskua, mikä levitköön täällä meillä niin paljon kuin vain ikinä jaksaa. Tila ei heti lopu siltä kesken. Samoin kuulemma käyttäytyy saamani kiiltoruusun alut sekä rohtoraunioyrtti. Jää nähtäväksi.

103578.jpg

Kiitos vielä kaikille osallistuijille keneltä taimia sain, kiitos emännälle maistuvista herkuista sekä ennenkaikkea iso kiitos tilaisuuden järjestäjälle. Huomiseksi on siis paljon mukavia istutushommia tiedossa. Tänä iltana ehdin antaa vain pientä "ensiapua" sitä tarvitseville taimille.