Hyvää tätä vuotta tämänkin blogin puolelta. Eilen illalla taivaalta alkoi tippua jotain omituista valkoista ainetta. Voisiko/uskaltaisiko siitä tehdä jotain päätelmiä?

1192616.jpg

Plussakeliäkin on kyllä taas ensi viikonlopuksi luvattu, että se siitä lumesta sitten? Ei tässä ainakaan suksikauppaan kannatta vielä sännätä. On nimittäin pitänyt jo monen, monta vuotta hankkia murtsikkavälineet, mutta kannattaakohan? Täytyisikö hankkia ennemmin vesisukset? Kun ei tässä kuitenkaan ihan hiihtoputken vieressä asustella ;)

Lapset sensijaan optimistisesti ottivat ilon irti vähästäkin lumesta hakemalla sukset ja liukurit esiin. Tuntui, että piha on taas hieman enemmän elossa kuin se viime viikkoina on ollut. Voiko siitä nyt edes lapsia, tai itseäänkään, syyttää jos ei huvita olla pimeällä pihalla silkassa vesisateessa ;)

Lasten pulkkaillessa minä puolestani kasailin pienen havukeon tämän jouluruusun päälle. Olisi varmaan sekin homma pitänyt tehdä jo aikaisemmin? Siellä se nuppu kuitenkin edelleen on. Saapa nähdä aukeaako koskaan. Tarkkailen tilannetta. Pirteää alkuvuoden jatkoa!

1192613.jpg