Kallionreunan allasprojekti nytkähti pikkuisen eteenpäin, kun ukkokulta suostui muuraamaan yhden korotusrivin valitsemiani kiviä altaan reunaan. Yritän sinnikkäästi saada vedenpintaa (sitten kun allas siis pitää vettä) hilattua yli 40 cm:n, että voisi koettaa kasvattaa jotain jalostettua lummetta, jonka talvetusta yrittäisin kellarissa. Homma jäi vielä kesken, joten huomenna jatketaan tätäkin jos sää sen sallii. Sadetta on luvassa ainakin yöksi.

Muuten ilta menikin vain kierrellessä pihalla ja miettiessä vieläkin paikkaa viime kuussa hankkimalleni ruusuorapihlajalle. Kuviakin tuli otettua ja ihmeteltyä näitä vanhoja, pihasta löytyneitä narsisseja. Osassa on selvästi paljon pidempi torviosa vaikka muuten ovat kovin samanlaisen oloisia. Olisi kiva tietää mitä lajia nämä oikein ovat? Aiemmin luulin, että ovat samaa lajia. Toiset ovat lisäksi valkoisilta osiltaan enemmänkin voin-värisiä kuin valkoisia. Liekö ikäkysymys tuo, että vanhetessaan väri muuttuu. Täytyypä tarkkailla.

95458.jpg

Taas tämä myöhäinen kevät juuri tällä kohtaa tekee sen, että minulle esim. tämä tuiki tavallinen Carlton on ollut vasta viimepäivien ilonaihe. Parempi toki myöhään kun ei silloinkaan ;) vai miten se menikään?

95455.jpg

Jeps, ja loppuun vielä kuva tästä kuutamopenkkiin odottamastani Professor Einsteinistä.

95457.jpg