Muokkailen taas kerran sivupohjaa, mutta siinä sivussa muutama "tunnelmapala" eilisistä hommista. Eli kun syreenimaja kutistui hieman huomasin, että siitähän mahtuu nyt ohitse traktori. Tuolla kivikaaren lähellä onkin ollut muutamia ruohonleikkurinhajoituskiviä salakavalasti piilossa, joten nyt oli oiva tilaisuus hankkiutua niistä eroon. Ja ne kivet...

595142.jpg

... olivat tietenkin taas vain jäävuoren huippuja siinä maan pinnalla. Tuosta kivikaaresta piti tulla vain muutaman ison kiven reunustama reunus erottamaan toisistaan pensaat ja nurmikko, mutta näyttää vahvasti siltä että siihenkin tulee yksi kivimuuri lisää. Tuossa on nyt siis vain ne isommat kivet, pieniä on kärrykaupalla kyyditetty jo muualle. Ja kalkkia ja lannoitetta lisätessä tuosta noussee vielä muutama kärryllinen samaa tavaraa lisää.

595143.jpg

Haluamattani sain myös noiden isoimpien kivien muodostaman kivikkomaan tuonne taaempana näkyvään kaaren ja ojan väliseen kulmaan. Tämä raportti päättyy tähän ja lähden taas tuonne kivityömaalle mietiskelemään seuraavia siirtoja ja istuttelemaan jonnekin eilen hätäpäissä traktorin kauhan alta talteen korjatut perennat.

Sen verran vielä haluan lisätä jos joku ihmettelee mikä tässä meidän pihanlaitossa nyt "maksaa" ja vie niin kovasti aikaa, syy on yksinkertaisesti se, että pihanlaitto tapahtuu lähes nollabudjetilla.