Kyllä täällä vielä ollaan, eikä puutarhahanskoja ole lyöty naulaan, vaikka blogissa onkin ollut hiljaista. Syy blogihiljaisuuteen on se, että olen kokeillut puutarhablogin tekoa sekä Bloggerissa että Wordpress.comissa. Enkä osaa päättää kumpi noista vaiko ihan tämä Vuodatuksen blogin on paras. Noissa uusissa tykkään kuvaominaisuuksista enemmän. Ja sitten on tietenkin tämä vanha, missä on kuitenkin paljon juttuja ja sivuja.

1500148.jpg
Mansikkamaa, vain taimet puuttuu

Mitä tulee sitten puutarhahommiin, niin ukkokulta on ollut todella ahkerana lainajyrsimen kanssa ja tehnyt meille mansikkamaan ja pienen pajuviljelmän pellolle. Samoin hän on pilkkonut kaadetut koivut ja minä olen yrittänyt "hävitellä" risukasojani. Kukkapenkit on suurinpiirtein siistitty ja lannoitettu. Nurmikkoa täytyisi vielä ehtiä haravalla ropsottamaan ja lannoittamaan.

1500145.jpg
Pajunpistokkaat juurtumassa

Tämmöistä täältä näin päiväkahvinkeiton lomassa kirjailtuna. Nyt täytyy laittaa kahvit termariin ja lähteä terassille pihakaffeelle. Aurinkoa riittää ja lämpöäkin reilut 15 astetta. Mikäs sen mukavampaa kun on vielä lauantaikin, vai mitä?

Ja ainiin, jos kurkistelet noihin uusiin blogitynkiini niin kerro ihmeessä mielipiteesi blogialustoista. Ties vaikka arpoisin kommentoijien joukosta jonkun, jonka postiluukkuun voisi kolahtaaa pieni kevätpörriäinen :)