... täällä on iso lätäkkö!

747542.jpg

Sisätiloista käsin (likaisen) ikkunan takaa räpsittyjä otoksia. Itse en valitettavasti osaa ottaa sateesta iloa lasten lailla irti. Muutenkin puutarhahommat on olleet hieman pannassa alaselkäkipujen takia, mutta onneksi se ei haittaa suunnittelua.

747543.jpg

Tämän vuorokauden puolella on vettä tullut jo 22mm, ja vielähän tässä on pari tuntia iltaa jäljellä. Kuutamokakkosen päällekin sataa vielä extra-annos, koska ränni siinä yläpuolella on vanhuuttaan hieman kärsinyt ja kaatosateella tapahtuu ylivuoto. Eipä enää paljon kannata ihmetellä miksi sormustinkukan ostotaimi mätäni tuonne. Maa on onneksi tuossa kohtaa hiekkaista, eikä vesi jää tuohon pitkäksi aikaa makaamaan. Ruttojuuria ja saniaisia en usko kosteuden isommin haittaavankaan. Maassa lojuvaa kasteluletkua tuolla kyllä nyt viimeiseksi tarvitaan, hups ;)

Hostiakin olen tutkinut epäilevänä, kun luin Quun hostavirus-postauksen. Mikään ei nyt kovin hälyttävältä näyttänyt, mitä nyt muutamia värivioituksia jostain löysin. Kuiva alkukesäkin näkynee hostissa jotenkin ja nämä kuvan hostathan viettivät melkein pari viikkoa paakkuina, kun kuutamoykkönen oli remontissa, enkä tiennyt mitä näille tapahtuu. Nyt tuntuu helpottavalta, etten ole montaa hostaa edes ostanut, vaikka mieli on monesti tehnyt (vaikkei aina paikkaakaan olisi).

747541.jpg

Taitaa olla oikein perinteiset jazz-kelit tulossa. Itse en ole kylläkään menossa jazzaamaan, emmekä välttämättä käy edes jazz-kadullakaan, elleivät kelit tästä parane. Jos olet menossa tuonne lähikaupunkiin, kannattaa varustautua kunnon sadetamineilla. Toivottavasti säätyyppi vielä muuttuu, sillä nyt on ihan syksyinen tunnelma, kun myrsky riepottaa puita ja välillä rännit kolisee.